Panama Fantasia kiertomatka 29.12.2017-10.1.2018

Panama Fantasia kiertomatka 29.12.2017-10.1.2018

Panama City - Gamboa - El Valle - Colón - Playa Blanca

Uudenvuoden vietto Panamassa on huikea kokemus. Panama on kuin Amerikka pienoiskoossa – kiehtovaa historiaa, villiä viidakkoa, vehreää luontoa, värikkäitä intiaaneja, vuoristoa, viljavia kraatterilaaksoja ja neitseellisiä saaria.  Panama City on Tyynen valtameren vanhin kaupunki, mutta samalla moderni huikeine pilvenpiirtäjineen. Kaiken kruunaa maailman kahdeksas ihme - satavuotias Panaman kanava. Lyhyet etäisyydet tekevät kiertomatkasta nautinnollisen - näet ja koet enemmän. Säännölliset aamujumpat ja tanssitreenit ylläpitävät hyvää mieltä ja kuntoa.

1. päivä
Tervetuloa Panamaan
Saapuminen Panama Cityyn, kuljetus kaupunkihotelliin, tervetuloinfo. Illallinen.

2. päivä
Panama Cityn kierros  
Aamiainen. Panama City on Tyynen Valtameren vanhin kaupunki ja samalla moderni Keski-Amerikan huikea metropoli. Kaupunkikierroksella tutuksi tulevat rauniokaupunki, vanhakaupunki ja pilvenpiirtäjien liikekeskus. Lounas nautitaan korkealla!

3. päivä
Maailman kahdeksas ihme
Aamiainen. Panaman kanavaristeily, mielenkiintoinen laivamatka Gatunjärveltä Tyynellemerelle, kolmen sulun läpi, korkeusero 27 metriä. 1914 avattu kanava on yhä maailman tärkein meritie. Lounas.

4. päivä
Uudenvuodenpäivä Panama Cityssä
Aamiainen. Panama City omin päin.

5. päivä
Viidakko kutsuu
Aamiainen. Kuljetus Gamboan lähiviidakkoon vie vain tunnin, kuitenkin siirrytään maailmasta toiseen, kaupungin hulinasta viidakon rauhaan.  Gamboa Rainforest Resort tarjoaa upeat puitteet luontoelämyksille sekä hienot uima-altaat. Lounas.

6. päivä
Ekoilua
Aamiainen. Täydellinen luontopäivä Gamboassa. Ajetaan viidakkohissillä puiden siimekseen, tutustutaan orkidea-, akvaario-, terraario- ja perhosnäyttelyihin sekä luontopolkuun. Lounas. Iltapäivällä rentoudutaan altailla!

7. päivä
Historian huminaa
Aamiainen. Portobello kutsuu – Kolumbuksen perustama Panaman vanhin kaupunki tarjoaa vanhoja linnoituksia. Tutustutaan myös tarunomaiseen mustaan Jeesus-patsaaseen. Nähdään vielä Panaman kanavan Gatun sulut ja Colonin kaupunki, joka on Panaman kanavan pohjoinen satama. Täällä sijaitsee maailman toiseksi suurin verovapaa vyöhyke – heti Hongkongin jälkeen.

8. päivä
Alkuasukkaita
Aamiainen. Retki emberá-intiaanien kylään, koetaan joki-intiaanien arkiset askareet, nähdään perinteinen laulu- ja tanssiesitys ja tutustutaan taide- ja käsityömarkkinoihin. Mahdollisuus ostaa käsitöitä suoraan alkuperäistekijöiltä. Lopuksi syödään intiaanien tarjoama lounas.

9. päivä
Kohti kraateria
Aamiainen. Maisema vaihtuu. Jatketaan Pan American Highwayta pitkin 120 km länteen ja ylös vuoristoon, jossa sijaitsee mahtava El Vallen kraaterilaakso.  Patikkaretki vesiputoukselle, jossa nähdään intiaanien muinaiskirjoituksia ja vieraillaan paikallisessa eläintarhassa, jossa esitellään maailmankuulut siniset, keltaiset ja punaiset sammakot, upeat papukaijat ja paikalliset kissapedot. Lopuksi käydään värikkäillä kylämarkkinoilla. Lounas.


10. ja 11. päivä
Tyynimeri
Nyt riittää terveellinen elämä, on aika siirtyä nautintojen puolelle! Vuorossa  Costa Blanca ja All Inclusive -palvelu sisältäen aamiaisen, lounaan ja illallisen juomineen. Vietetään rentoa rantaelämää nauttien auringosta, rannasta ja merestä.

12. päivä
Tuliaiset
Aamiainen. Lounaan jälkeen kuljetus lentokentälle Albrokin jättiostoskeskuksen kautta, jossa aikaa viime hetken ostoksille. Lento Eurooppaan lähtee vasta illansuussa.

13. päivä
Paluu kotiin
Frankfurtin koneenvaihdon jälkeen saavutaan iltapäivällä Suomeen. Nyt on muistojen ja kuvien aika!

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Frankfurt         06.50 – 08.45
Frankfurt – Panama City  10.15 – 16.40
Panama City – Frankfurt  18.45 – 11.35 (+1)
Frankfurt – Helsinki         13.35 – 17.00

Hotellit
Hilton, Panama City kaupunkihotelli, 4 vrk ****
Gamboa Rainforest Resort viidakkohotelli , 2 vrk****
El Valle maalaishotelli, 1 vrk vahvistuu myöhemmin
Melia Panama Canal, 2 vrk ****
Playa Blanca Resort rantahotelli, 2 vrk ****

2 950 €

Hintaan sisältyy

  • Lufthansan lennot turistiluokassa
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
  • ohjelman mukaiset ateriat (11 x aamiainen, 3 x illallinen, 9 x lounas)
  • asiantuntijaoppaan palvelut 

 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 550 €
  • matkavakuutus

Varaukset ja tiedustelut:

www.lomalinja.fi

folkewest.travelclub@gmail.com

Tekstiviestit: 045-2684066

Puhelut: 045-8844540Etusivulle Tulosta sivu Ota yhteyttä Info På svenska Suomeksi In English